Presentació

Extraescolars del Sol i la Lluna

Com tots vosaltres sabeu, l'AMPA de l'escola gestiona les activitats extraescolars. Ofereix un ampli ventall d'activitats que s'agrupen en dos grans blocs: activitats esportives (organitzades per Mou-te) i activitats artístiques i instruments (organitzades per Artcàdia). Per a qualsevol informació o dubte que ens vulgueu fer arribar, us podeu dirigir al nostre mail: extraescolarsceipelsolilalluna@gmail.com.

dijous, 23 d’abril del 2015

EXHIBICIO DE BALL!!!!


Benvolgudes famílies,
Reserveu-vos el dia 16 de maig de 2015.

Hem organitzat una exhibició de ball junt amb altres escoles de Castellar. No és cap competició, és una jornada per veure el treball que han fet els nens/es durant aquest curs.
Quedem a les 10:30h. al pavelló Dani Pedrosa (Carrer Sant Feliu), per fer els preparatius previs. L’exhibició començarà a les 11:00h. 
Preguem màxima puntualitat, no esperarem a ningú a les 11:00h. començarem amb els nens/es que estiguin al pavelló. L’exhibició durarà aproximadament una hora i mitja, per tant comptem acabar entre les 12:30h. i 13:00h.

Els nens/es balladors/es quan arribin aniran amb els monitors i fins l’hora de marxar, desprès de l’últim ball, no podran marxar del seu lloc.

Si no podeu assistir-hi per qualsevol motiu agrairíem que ho comuniquéssiu els monitors/es per tenir-ho en compte.

Esperem que sigui una vetllada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs